aytO allım formu

Locked
REDDEDİLDİ
130 views

• Adınız: aytekin
  • STEAM_ID: 
  • Oyun içi isminiz:aytO
  • Kaç Yaşındasınız (Yaş limiti +15'dir.):  16 
  • Oyun içi hiç ceza aldınızmı? (kick,ban,warn)2 gereksiz warnım var hikayesini kuruculara anlatırım
  • Daha önceden başka bir sunucuda Deneyim sahibi oldunmu evet narkozda 
  • Evet ise bu Sunucuların isimleri: (Hayır ise soruyu atla) narkozda mod+ ya kadar cıkdım
  • Serverde gerekirse Rehberlik yapmayı kabul ediyormusun? ne gerekiyorsa opnu yaparım ama rehberlik sevityesinden daha tecrübeli odldugumu söyleyebilirim    
  • Neden STAFF'a dahil olmak istiyorsun: çünkü bu dunucunun emeği hak ettipğini düşünüyorum
  • Mikrafonunuz var mı?: evet
  • Haftada kaç saat sunucumuzda olabilirsiniz?: hafta içi 4+ haftasonu etger evdeysem ve rol varsa 8+
  • Discord kullanıyor musunuz?: evet
  • Staff olduktan sonra sabırlı ve soğuk kanlı olmanız gerekiyor bunu yapabilir misiniz?: kesinlikle
  • *Neden diğerleri değil de sen tecrübeliyim hırslıyım kafama kopydugum seyi yaparıım ve bu sunucuya emek veriyorum
  • STAFF'a dahil olduğunda yapman gereken sorumluluklar? kabul ediyormusun?   evet       
  • Ne olarak katılmak istiyorsunuz ?(Event Manager veya Rehber) manager
  • Admin Menu kullandınız mı? Admin komutlarını ve menüyü ne derece biliyorsunuz? (İyi, Orta, Az): ortanın biraz üstü 

Reddedilmiştir:
1. Başvuru Örneğini dikkatlice oku!
2. Cok fazla yazı Hataları var!
3.
 ------------(Admin Menu kullandınız mı? Admin komutlarını ve menüyü ne derece biliyorsunuz? (İyi, Orta, Az): ortanın biraz üstü)--------------SECENEKLER SADECE[İYİ-ORTA-AZ]!
4. STEAM-ID eksik!

Reply